De auto is veruit het meest populaire vervoersmiddel.  Je kunt vertrekken wanneer je wilt, bent onafhankelijk en kunt doen en laten wat je wilt. Of je de auto gebruikt voor ontspanning of voor je werk, van het auto rijbewijs heb je het hele leven plezier.

Daarnaast is het wel natuurlijk de bedoeling dat je het autorijbewijs in 1 keer haalt. Dat kan met een goede begeleiding van een gespecialiseerde rijschool waardoor je veel geld en tijd bespaart en een leven lang veilig kunt rijden.

Stap 1

Rijschool RijMee is een van de weinige rijscholen die werkt met maatwerk en vooraf duidelijkheid biedt. Na het verstrekken van aanvullende informatie en nadat al je wensen en vragen zijn beantwoord zal er een rijtest met je worden afgesproken. De rijtest krijg je bij jou in de buurt. Ons streven is dat je niet teveel auto rijlessen nodig hebt. Daarom kijkt je vaste rij-instructeur tijdens de rijtest hoe je feeling en je technische aanleg is voor het auto rijden, en hoe snel je het auto rijbewijs kunt gaan halen. Hij zal kijken hoeveel auto rijlessen je nodig hebt om in één keer voor je auto rijbewijs te kunnen slagen. Voor deze rijtest heb je geen theorie certificaat nodig.

Stap 2

Na afloop van je eerste autorijles wordt meteen de uitslag van de rijtest met je besproken. Er word een lespakket op maat voor je samengesteld welke bij je past en afgestemd word op je mogelijkheden.

Je kunt vervolgens kiezen uit een reguliere rijopleiding over enkele maanden, een spoedcursus rijbewijs van 2 – 8 weken of een rijleskamp waar je reeds de mogelijkheid hebt om het rijbewijs via een spoedopleiding in 1 week te halen of in 10 dagen!

Je weet bij Rijschool RijMee dus altijd na de rijtest waar je aan toe bent, wat de kosten van de totale auto rijopleiding gaan bedragen en wanneer je het auto rijbewijs kan halen.

Stap 3

Bij Rijschool RijMee krijg je volgens een efficiënt lesplan. Dit houdt in dat je samen met de rij-instructeur de auto rijlessen kunt vooruit plannen met aansluitend het praktijk examen. Het rijexamen wordt dus vroegtijdig of vooraf voor jouw gereserveerd. Op deze manier kun je dus het best een versnelde autorijopleiding volgen. Hierdoor leer je met minder rijlessen alle vaardigheden die op het rijexamen van jou worden verwacht en ben je optimaal voorbereid. Ons streven is dat je de eerste keer slaagt voor je auto rijbewijs.