Rijschool RijMee werkt met een persoonlijk lesplan en biedt vooraf duidelijkheid over de gehele rijopleiding. Na het bespreken van aanvullende informatie en wanneer al jouw vragen zijn beantwoord zal er een rijtest met je worden afgesproken. De rijtest krijg je bij jou in de buurt. Ons streven is dat je niet teveel auto rijlessen nodig hebt. Daarom kijkt je vaste rij-instructeur tijdens de rijtest hoe je feeling en je technische aanleg is voor het auto rijden, en hoe snel je het auto rijbewijs kunt gaan halen. Hij zal kijken hoeveel auto rijlessen je nodig hebt om in één keer voor je auto rijbewijs te kunnen slagen. Voor deze rijtest heb je geen theorie certificaat nodig.

Lesplan op maat

Na afloop van je eerste autorijles wordt meteen de uitslag van de rijtest met je besproken. Er word een lespakket op maat voor je samengesteld welke bij je past en afgestemd word op je mogelijkheden.

Je kunt vervolgens kiezen uit een reguliere rijopleiding over enkele maanden, een spoedcursus rijbewijs van 2 – 8 weken of een rijleskamp waar je reeds de mogelijkheid hebt om het rijbewijs via een spoedopleiding in 1 week te halen of in 10 dagen!

Je weet bij Rijschool RijMee dus altijd na de rijtest waar je aan toe bent, wat de kosten van de totale auto rijopleiding gaan bedragen en wanneer je het auto rijbewijs kan halen.

cccc