5 thoughts on “Ervaringen

 1. Ik ben Hilvert enorm dankbaar voor de goede lessen en uitleg. Door het op een enthousiaste en duidelijke manier te brengen blijft alle informatie veel beter hangen en ging ik met sprongen vooruit. Ik heb daardoor ook mijn rijbewijs in één keer gehaald. Aanrader!

 2. In 1x keer geslaagd dankzij Hilvert. Alles werd duidelijk stap voor stap uitgelegd. Hij raadde mij aan om tussentijdstoets te doen, want je weet wat je te wachten staat en kan vrijstelling krijgen van bijzondere verrichtingen, betekent minder stress tijdens je examen. Ik heb altijd fijne ontspannen lessen gehad. Bedankt voor je geduld en voor de fijne tijd. Echt een aanrader voor iedereen!

 3. Ik heb super fijne lessen gehad bij hilvert. Altijd erg rustig en gezellig. Verheugde me elke keer weer op het rijden. De tweede keer de zenuwen kunnen bedwingen en geslaagd!! Bedank voor de fijne lessen hilvert, heb veel geleerd. Echt een aanrader!!!

 4. Beide dochters hebben rijles gehad, vonden het altijd heel eer leuk en leerzaam.
  Hilvert is geduldig en legt heel goed uit.
  Ik heb zelf een middag rijles gehad met de caravan, en rij nu ook vaak nog met de caravan.
  Ik had het zonder de rijles van Hilvert nooit gedurfd.

 5. Na een wissel tussen een rijschool ben ik bij Hilvert uitgekomen. Hij krikte mijn zelfvertrouwen omhoog. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs gehaald! Hilvert ik ben je zeer dankbaar voor de leerzame maar ook lachwekkende lessen. Een echte aanrader!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *